TRẮC NGHIỆM A/AN/THE + ĐÁN ÁN P1

TRẮC NGHIỆM A/AN/THE + ĐÁN ÁN P1

1,425 - 21/11/2018

Choose the best answer to complete these following sentences.

LUYỆN TẬP 1

Question 1: There was _______ piano in the corner of the room.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 2: It is fun to learn English on _______ computer.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 3: Are they _________ students?

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 4: Have you ever been to _______ British Museum.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 5: We only have _______ hour to complete the test.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 6: ______ Hyde Park is a very large park in central London.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 7: I would like _______ rice with my curry.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 8: He is ______ English man.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 9: He is ________ English.

     A. a                               B. an                             C. Ø                              D. the

Question 10: He is ________ English.

     A. Ø                              B. a                               C. the                            D. an

Question 11: Children usually begin to go to _____ school at ______ age of six.

     A. the, the                     B. a, a                            C. Ø, the                       D. the, a

Question 12: Finally we got to ______ house where our grandfather and grandmother had once lived.

     A. the                            B. an                             C. Ø                              D. an

Question 13: Sam is _______ man to speak at the conference tomorrow.

     A. Ø                              B. a                               C. the                            D. an

Question 14: Birds can fly in _________ sky.

     A. an                             B. the                            C. Ø                              D. a

Question 15: All work had to be done by _____ hand when there were no modern machines.

     A. an                             B. the                            C. Ø                              D. a

Question 16: She is _______ tallest girl in the school.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 17: Where is ______ pretty, pink sweater I bought last week?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 18: I want to see _______ movie. I don't care which one we see. I just want to get out of the house tonight.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 19: Can you play _______ piano?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 20: Do you like _______ my new glasses?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 21: I want to introduce you to Sharon. She is _____ very nice person.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 22: She needs ________ water. She is really thirsty.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 23: Canada is one of ________ biggest countries in the world.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 24: Quick! Someone call _____ police. I need help right now.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 25: Do you like _______ my wedding dress?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 26: I need ______ new computer. I'm going to the electronics' store to pick one out today.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 27: I want to have ______ apple for ______ lunch.

     A. a, the                        B. an, Ø                        C. the, Ø                       D. Ø, Ø

Question 28: ___Grand hotel is in ___ Baker Street.

     A. Ø, Ø                         B. the, the                     C. the, Ø                       D. Ø , the

Question 29: Can you give me ______ little more information about the house?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 30: I like ________ beautiful, brown coffee table in your living room. Where did you buy it?

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 31: The largest landmass is divided into two "continents" along _____ Ural mountains.

     A. an                             B. the                            C. Ø                              D. a

Question 32: There are only _____ few mistakes in your composition. Don't make _____ same ones any more.

     A. the, the                     B. a, a                            C. Ø, Ø                         D. a, the

Question 33: What _____ day we are having today!

     A. an                             B. the                            C. Ø                              D. a

Question 34: Lisa met one of her old friends on his way _____ home from Vancouver.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 35: Spring is ____ best season of the year. Autumn is _____ busy season.

     A. the, a                        B. a, a                            C. a, the                        D. the, the

Question 36: My girl friend bought ______ dress ______ last weekend.

     A. a, the                        B. the, the                     C. a, Ø                          D. the, a

Question 37: Kent always have _____ lunch in a restaurant.

     A. Ø                              B. the                            C. a                               D. an

Question 38: Wendy is ______ eleven-year-old girl.

     A. a                               B. the                            C. an                             D. Ø

Question 39: ______ sun and the moon both set in ____ west.

     A. the, the                     B. Ø, Ø                         C. Ø, the                       D. the,Ø

Question 40: I will keep ____ eye on the baby when its father is away.

     A. an                             B. much                        C. the                            D. one

Question 41: "James is not coming tonight". "Oh, that is... bad news."

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 42: I'm not the man to give you... advice.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 43: I just want to ask you for... advice.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 44: ……….advice he had got from most of his friends was to turn down………..offer.

     A. the, the                     B. the, an                      C. an, an                        D. Ø,Ø

Question 45: ………equipment from........ wrecked plane has to be saved

     A. the, the                     B. the, a                        C. a, a                            D. Ø,Ø

Question 46: It was nearly........ midnight, and Margaret rose to go.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 47: As... boy Herbert wanted to study... music.

     A. the, Ø                       B. the, a                        C. a, Ø                          D. Ø,Ø

Question 48: We got back to...... inn as....... night was falling.

     A. the, the                     B. the, a                        C. the, Ø                       D. Ø,Ø

Question 49: I paid my first visit to them on........... clear cold February night.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Question 50: Charles was in a hurry to get back home by... midnight.

     A. a                               B. an                             C. the                            D. Ø

Đáp án

1-A

2-D

3-C

4-D

5-B

6-C

7-C

8-B

9-B

10-B

11-C

12-A

13-C

14-B

15-C

16-C

17-C

18-A

19-C

20-D

21-A

22-D

23-C

24-C

25-D

26-A

27-B

28-C

29-A

30-C

31-B

32-D

33-D

34-D

35-A

36-C

37-A

38-C

39-A

40-A

41-D

42-D

43-D

44-A

45-A

46-D

47-C

48-C

49-A

50-D


Bình luận

Ảnh đại diện của bạn