BÀI TẬP ĐỘNG TỪ + ĐÁP ÁN P2

BÀI TẬP ĐỘNG TỪ + ĐÁP ÁN P2

1,265 16/12/2018

LUYỆN TẬP 2

Question 1: Billiards ........... considered to be an artistic sport.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 2: Cattle ........... raised mostly in the south of the United States.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 3: Measles ........... proven to be caused by a kind of virus.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 4: The United Nations … its head quarters in New York city

     A. have                         B. having                      C. has                            D. to have

Question 5: The number of the months in a year …………twelve

     A. was                           B. were                         C. are                            D. is

Question 6: What he told you………. . to be of no importance

     A. seems                       B. seem                         C. must seem                D. have seemed

Question 7: Mr. John, accompanied by several members of the committee,………. . proposed some changes of the rules.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 8: There … lots of snow in the garden

     A. are                            B. is                               C. am                            D. have been

Question 9: Tom doesn’t agree but the rest of us ….

     A. does                         B. done                         C. do                             D. doing

Question 10: A lunch of soup and sandwiches .........not appeal to all of the students.

     A. is                              B. are                            C. do                             D. does

Question 11: Above the fireplaces .......... a portrait of Lenin.

     A. is                              B. are                            C. be                             D. tobe

Question 12: The Japanese ........... believed to be very self-respected.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 13: A hundred pounds ........... too expensive for that shirt!

     A. is                              B. are                            C. be                             D. have been

Question 14: The City Committee ........... trying to make the final decision about the matter.

     A. is                              B. are                            C. be                             D. am

Question 15: Pliers ........... for holding things firmly or cutting wire.

     A. be                             B. am                            C. is                               D. are

Question 16: His silence … that he agrees with us.

     A. mean                        B. means                       C. meaning                    D. to mean

Question 17: One of the girls who … working in this department … my niece.

     A. is/being                     B. is/are                         C. is/is                           D. was/were

Question 18: Everybody … trying to do their best at present

     A. have been                 B. to be                         C. are                            D. is

Question 19: Both of the girls … pretty, but neither of them.......intelligent.

     A. are/are                      B. are/is                         C. is/is                           D. is/are

Question 20: Jim as well as I … always busy doing English homework.

     A. be                             B. am                            C. is                               D. are

Question 21: The study of languages … very interesting.

     A. is                              B. are                            C. am                            D. to be

Question 22: The police … come to the site of the accident.

     A. have                         B. has                            C. has been                   D. have been

Question 23: Every boy and girl in this room … the answer.

     A. known                      B. know                        C. knows                       D. have known

Question 24: Here.........the clown that you.............. best.

     A. come/like                  B. comes/likes               C. come/likes                D. comes/like

Question 25: Korean ........... very hard to learn.

     A. is                              B.         are                    C. be                             D. were

Question 26: My sister, together with her two children, ........... to Hawaii at the moment.

     A. flies                          B. fly                             C. is flying                    D. are flying

Question 27: No one.........the right to tell me what to do or not to do.

     A. has                            B. have                          C. is having                   D. are having

Question 28: John or you ………. . to be responsible for the unfinished work.

     A. is                              B. are                            C. have                          D. has

Question 29: Both Peter and his girlfriend………. working for a bank.

     A. are                            B. is                               C. be                             D. is being

Question 30: Three kilos of potatoes … the basket heavier.

     A. do                             B. does                          C. make                         D. makes

Đáp án

1-A

2-B

3-A

4-C

5-D

6-A

7-D

8-B

9-C

10-D

11-A

12-B

13-A

14-A

15-D

16-B

17-C

18-D

19-B

20-C

21-A

22-A

23-C

24-D

25-A

26-C

27-A

28-C

29-A

30-D


BÌNH LUẬN

Ảnh đại diện của bạn