Phiếu bài tập tiếng Anh lớp 3 ngày 27/3 có đáp án

Phiếu bài tập tiếng Anh lớp 3 ngày 27/3 có đáp án

77 31/03/2020

Task 1. Choose the odd one out.

1. A. four B. eight C. meet D. nine
2. A. he B. mother C. father D. brother
3. A. classroom B. bedroom C. kitchen D. living room
4. A. up B. stand C. in D. on
5. A. She B. he C. you D. it
6. A. Alan B. Peter C. hi D. Linda
7. A. book B. teacher C. eraser D. ruler
8. A. How B. good night C. what D. where
9. A. my B. we C. she D. they
10. A. speak B. small C. close D. stand

Task 2. Match

1. What’s your name?

a. Nice to meet you, too.

2. Is your book big?

b. I’m fine, thanks.

3. Nice to meet you

c. See you later

4. How are you today?

d. Yes, it is.

5. Goodbye

e. My name’s nga

Task 3. Reorder the words.

1. My / this / school / is.

2. Please / go / out / may / I ?

3. Name / what/ your / is?

4. Up / stand / please.

5. Nice / meet / to / you.

ĐÁP ÁN

Task 1. Choose the odd one out.

1 - C; 2 - A; 3 - A; 4 - B; 5 - C; 6 - C; 7 - B; 8 - B; 9 - A; 10 - B;

Task 2. Match

1 - e; 2 - d; 3 - a; 4 - b; 5 - c

Task 3. Reorder the words.

1 - This is my school.

2 - May I go out please?

3 - What is your name?

4 - Stand up please.

5 - Nice to meet you.


st

BÌNH LUẬN

Ảnh đại diện của bạn