Bài tập ôn tập tiếng Anh lớp 3 ngày 30/03

Bài tập ôn tập tiếng Anh lớp 3 ngày 30/03

663 31/03/2020

Task 1. Choose the correct answer.

1. This is …………….house. it is small.

A. You

B. my

C. me

D. he

2. How old ………..he?

A. Is

B. are

C. am

D. was

3. There ……….. one living room and one bedroom

A. Are

B. am

C. is

D. was

4. This is my……………. His name is Peter.

A. Brother

B. sister

C. mother

D. name

5. There are two ………….. in the room.

A. Book

B. table

C. pen

D. chairs

6. What’s your name?

A. Her name is Lan

B. his name is Lan

C. my name is Lan

7. Hello, I’m Linda.

A. Hi, I’m Minh.

B. hi. Minh

C. I’m Minh

8. Who’s she?

A. He’s my friend

B. Her name’s Mary

C. she is my friend.

9. How’s the weather today?

A. There are two

B. it’s rain

C. it’s rainy today.

10. How many dolls do you have?

A. I have two dolls

B. she has two dolls

C. he has two dolls.

Task 2. Choose the odd one out.

1. A. miss B. school C. libraryD. gym
2. A. its B. may C. yourD. her
3. A. Linda B. Alan C. friendD. Lien
4. A. BookB. sit C. standD. Open

Task 3. Answer these following questions. Using the cues in bracket.

1. What is this? (book)

………………………………………………………………………………………

2. What is your name?

………………………………………………………………………………………

3. What color is this? (red)

………………………………………………………………………………………

4. Who is he? (my friend)

………………………………………………………………………………………

5. How many birds do you have? (seven)

………………………………………………………………………………………

6. How old are you?

………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Task 1. Choose the correct answer.

1 - B; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - d; 6 - C; 7 - A; 8 - C; 9 - C; 10 - A

Task 2. Choose the odd one out.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - A

Task 3. Answer these following questions. Using the cues in bracket.

1 - it is a book.

2 - My name is My Le.

3 - It is red.

4 - He is my friend.

5 - I have seven birds.

6 - I am nine years old.


st

BÌNH LUẬN

Ảnh đại diện của bạn